Bog & idéMaaliaaraq H. Nielsen

Bøger skrevet af Maaliaaraq H. Nielsen

Læs mere om Maaliaaraq H. Nielsen
1 produkter
1 produkter
Råstof - Nukissat
NukissatPaninnguaq Boassen
249,95 DKK
Indbundet
(1)
Nukissat

Mere om Maaliaaraq H. Nielsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Maaliaaraq H. Nielsen. På listen nedenfor finder du Nielsens seneste bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Maaliaaraq H. Nielsens bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nukissat" udgivet af Milik - "Ung i Grønland - ung i Verden" udgivet af milik

Bøger skrevet af Maaliaaraq H. Nielsen

Du kan bestille to bøger af Maaliaaraq H. Nielsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Nielsens bøger kommer bare som indbundet. Nielsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Milik.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Maaliaaraq H. Nielsens "Nukissat"

Det er muligt at købe Maaliaaraq H. Nielsens "Nukissat" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Milik, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på mul.

Maaliaaraq H. Nielsen "Ung i Grønland - ung i Verden"

Det er muligt at købe Maaliaaraq H. Nielsens "Ung i Grønland - ung i Verden" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er milik, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maaliaaraq H. Nielsen