Bog & idéMadeleine L´Engle

Bøger skrevet af Madeleine L´Engle

Læs mere om Madeleine L´Engle
1 produkter
1 produkter
A Wrinkle in Time - Film tie-in
A Wrinkle in Time - Film tie-inMadeleine L´Engle
129,95 DKK
Paperback
(0)
A Wrinkle in Time - Film tie-in

Mere om Madeleine L´Engle

Der er en del bøger af Madeleine L´Engle på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra L´Engle.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Madeleine L´Engles bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "A Wrinkle in Time - Film tie-in" udgivet af Puffin Books - "Et spring i tiden" udgivet af Høst og Søn

Mere om Madeleine L´Engles bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Madeleine L´Engle hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. L´Engles bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af L´Engle er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"A Wrinkle in Time - Film tie-in" af Madeleine L´Engle

Hos Bog & idé er "A Wrinkle in Time - Film tie-in" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Puffin Books, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Et spring i tiden" af Madeleine L´Engle

Det er muligt at købe Madeleine L´Engles "Et spring i tiden" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Høst og Søn.
Detaljer
Fulde navn:
Madeleine L´Engle