Bog & idéMadeline Rundsten

Bøger skrevet af Madeline Rundsten

Læs mere om Madeline Rundsten
2 produkter
2 produkter
DEN DØDE STAD
DEN DØDE STADStefan George
489,95 DKK
Paperback
(0)
DEN DØDE STAD
Un film di Luchino Visconti
Un film di Luchino ViscontiMadeline Rundsten
449,95 DKK
Paperback
(0)
Un film di Luchino Visconti

Mere om Madeline Rundsten

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Madeline Rundsten. Bogen har titlen "Un film di Luchino Visconti". Det er Forlaget MillennivM, der har udgivet den på dansk. "Un film di Luchino Visconti" er desuden en del af serien "KLM. temanummer".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Madeline Rundstens "Un film di Luchino Visconti"

Det er muligt at købe Madeline Rundstens "Un film di Luchino Visconti" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Rundstens serie "KLM. temanummer". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget MillennivM.

Endnu en af Madeline Rundsten skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Madeline Rundsten