Bog & idéMads Bab

Bøger skrevet af Mads Bab

Læs mere om Mads Bab
2 produkter
2 produkter
Gnisten i arbejdslivet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gnisten i arbejdslivetMads Bab
254,96 DKK
Hæftet
(1)
Gnisten i arbejdslivet
Gnisten i arbejdslivet
Gnisten i arbejdslivetMads Bab
229,95 DKK
EBOG
(1)
Gnisten i arbejdslivet

Mere om Mads Bab

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger fra Mads Bab. På listen nedenfor finder du Babs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Heroisk Forandring" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Gnisten i arbejdslivet" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "I gang med styrkebaseret ledelse" udgivet af Gnist Aps - "Gnisten i arbejdslivet" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger skrevet af Mads Bab

Mads Bab har fire bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Babs bøger fås i flere formater. Bøgerne af Bab er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Heroisk Forandring" af Mads Bab

"Heroisk Forandring" er tilgængelig online som ebog. Med "Heroisk Forandring" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Kognition & Pædagogik". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Gnisten i arbejdslivet" af Mads Bab

"Gnisten i arbejdslivet" kan købes online som ebog. Hvis du køber "Gnisten i arbejdslivet" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Dansk Psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Bab