Bog & idéMads Bøge Kristiansen

Bøger skrevet af Mads Bøge Kristiansen

Læs mere om Mads Bøge Kristiansen
1 produkter
1 produkter
Resultatbaseret ledelse i den offentlige sektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Resultatbaseret ledelse i den offentlige sektorMads Bøge Kristiansen
224,96 DKK
Hæftet
(1)
Resultatbaseret ledelse i den offentlige sektor

Mere om Mads Bøge Kristiansen

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Mads Bøge Kristiansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Kristiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Resultatbaseret ledelse i den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal - "Styring og evaluering i den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Mads Bøge Kristiansen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Mads Bøge Kristiansen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Kristiansen kommer blot som hæftet. Bøgerne af Kristiansen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Resultatbaseret ledelse i den offentlige sektor" af Mads Bøge Kristiansen

Det er muligt at købe Mads Bøge Kristiansens "Resultatbaseret ledelse i den offentlige sektor" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Mads Bøge Kristiansen "Styring og evaluering i den offentlige sektor"

"Styring og evaluering i den offentlige sektor" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Bøge Kristiansen