Bog & idéMads Brandsen

Bøger skrevet af Mads Brandsen

Læs mere om Mads Brandsen
4 produkter
4 produkter
Pape
PapeMads Brandsen
299,95 DKK
Hæftet
(11)
Pape
Pape
STREAM
PapeMads Brandsen
119,95 DKK
Lydbog
(13)
Pape
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaberLene Tanggaard og Jan Tønnesvang
377,96 DKK
Paperback
(0)
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber
Pape
PapeMads Brandsen
119,95 DKK
EBOG
(13)
Pape

Mere om Mads Brandsen

Der findes mange bøger af Mads Brandsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Brandsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pape" udgivet af Gyldendal - "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag

Mere om Mads Brandsens bøger

Mads Brandsen har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Mads Brandsen bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Brandsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mads Brandsens "Pape"

Hos Bog & idé er "Pape" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Mads Brandsen "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber"

Det er muligt at købe Mads Brandsens "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Brandsen