Bog & idéMads Bunch

Bøger skrevet af Mads Bunch

Læs mere om Mads Bunch
4 produkter
4 produkter
Dreng
BOEGERTILSTAERKPRIS
DrengMads Bunch
207,46 DKK
Hæftet
(3)
Dreng
Efter Yang
Efter YangAlexander Weinstein
299,95 DKK
Indbundet
(2)
Efter Yang
Millennium
MillenniumMads Bunch
199,95 DKK
EBOG
(0)
Millennium
Efter Yang
Efter YangAlexander Weinstein
229,95 DKK
EBOG
(2)
Efter Yang

Mere om Mads Bunch

Der findes en del bøger skrevet af Mads Bunch på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Bunch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samtidsbilleder" udgivet af Dansklærerforeningen - "Millennium" udgivet af Forlaget Spring - "Selvfortalt" udgivet af Dansklærerforeningen - "Millennium" udgivet af Forlaget Spring

Bøger skrevet af Mads Bunch

Der er fire tilgængelige bøger af Mads Bunch hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Mads Bunch bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Bunch er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Samtidsbilleder" af Mads Bunch

"Samtidsbilleder" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansklærerforeningen.

Mads Bunch "Millennium"

"Millennium" er til salg som ebog. Hvis du køber "Millennium" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Forlaget Spring, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Bunch