Bog & idéMads Christian Dagnis Jensen

Bøger skrevet af Mads Christian Dagnis Jensen

Læs mere om Mads Christian Dagnis Jensen
1 produkter
1 produkter
SamfNU C
BOEGERTILSTAERKPRIS
SamfNU CPeter Mouritsen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
SamfNU C

Mere om Mads Christian Dagnis Jensen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Mads Christian Dagnis Jensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "SamfNU - stx & hf B-niveau" udgivet af Systime - "SamfNU C" udgivet af Systime - "SamfNU stx & hf B " i serien "." udgivet af Systime - "EUropa på vej" udgivet af Systime - "SamfNU - htx B-niveau" udgivet af Systime - "SamfNU - hhx C-niveau" udgivet af Systime - "SamfNU - htx C-niveau" udgivet af Systime - "SamfNU - stx & hf C-niveau" udgivet af Systime

Bøger af Mads Christian Dagnis Jensen

Der er otte tilgængelige udgivelser af Mads Christian Dagnis Jensen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Jensens bøger fås blot som hæftet. Mads Christian Dagnis Jensen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af Systime.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mads Christian Dagnis Jensens "SamfNU - stx & hf B-niveau"

"SamfNU - stx & hf B-niveau" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.

Mads Christian Dagnis Jensen "SamfNU C"

Det er muligt at købe Mads Christian Dagnis Jensens "SamfNU C" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Christian Dagnis Jensen