Bog & idéMads Duus Hjortsø

Bøger skrevet af Mads Duus Hjortsø

Læs mere om Mads Duus Hjortsø
1 produkter
1 produkter
Immunforsvar
BOEGERTILSTAERKPRIS
ImmunforsvarIb Søndergaard
224,96 DKK
(1)
Immunforsvar

Mere om Mads Duus Hjortsø

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Mads Duus Hjortsø. På listen nedenfor har du Hjortsøs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Immunforsvar" udgivet af Akademisk Forlag - "The Immune System" udgivet af Biolearning Publishing - "Immunforsvar" udgivet af Praxis - Nyt Teknisk Forlag

Mere om Mads Duus Hjortsøs bøger

Mads Duus Hjortsø har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Hjortsøs bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Hjortsø er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mads Duus Hjortsøs "Immunforsvar"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Hjortsø, kan du godt glæde dig. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"The Immune System" af Mads Duus Hjortsø

"The Immune System" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Biolearning Publishing, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Duus Hjortsø