Bog & idéMads Eslund

Bøger skrevet af Mads Eslund

Læs mere om Mads Eslund
2 produkter
2 produkter
Sten og spejl
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sten og spejlTor Ulven
165,96 DKK
Hæftet
(4)
Sten og spejl
Quattro stagioni
Quattro stagioniMads Eslund
149,95 DKK
Hæftet
(1)
Quattro stagioni

Mere om Mads Eslund

Der findes en del bøger af Mads Eslund på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Eslunds bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Quattro stagioni" udgivet af Tredje september - "imnothererepresentinghardbodies" udgivet af Antipyrine - "Teksten er til at tale om" udgivet af Forlaget Basilisk

Bøger af Mads Eslund

Der er tre tilgængelige bøger af Mads Eslund hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Eslunds bøger fås bare som hæftet. Eslunds bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mads Eslunds "Quattro stagioni"

"Quattro stagioni" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Tredje september, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Mads Eslund "imnothererepresentinghardbodies"

Det er muligt at købe Mads Eslunds "imnothererepresentinghardbodies" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Antipyrine, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Eslund