Bog & idéMads Faurholt

Bøger skrevet af Mads Faurholt

Læs mere om Mads Faurholt
3 produkter
3 produkter
Iværksætter
IværksætterMads Faurholt
349,95 DKK
Hæftet
(2)
Iværksætter
Iværksætter
IværksætterMads Faurholt
79,95 DKK
EBOG
(3)
Iværksætter
Iværksætter
STREAM
IværksætterMads Faurholt
119,95 DKK
Lydbog
(3)
Iværksætter

Mere om Mads Faurholt

Hvis du søger en bog af Mads Faurholt, tilbyder vi et bredt udbud til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Faurholts bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Iværksætter" udgivet af Gyldendal Business - "Iværksætter" udgivet af Gyldendal Business - "Iværksætter" udgivet af Gyldendal Business

Mere om Mads Faurholts bøger

Mads Faurholt har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Mads Faurholt bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Faurholt er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal Business.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mads Faurholts "Iværksætter"

"Iværksætter" er til salg som lydbog. Du kan også altid have "Iværksætter" af Mads Faurholt med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Iværksætter" af Mads Faurholt

Hos Bog & idé er "Iværksætter" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Iværksætter" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Faurholt