Bog & idéMads Hagen

Bøger skrevet af Mads Hagen

Læs mere om Mads Hagen
1 produkter
1 produkter
Mit Lolland-Falster
Mit Lolland-FalsterMads Hagen
229,95 DKK
EBOG
(0)
Mit Lolland-Falster

Mere om Mads Hagen

Mads Hagen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Mit Lolland-Falster". Det er Byens Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Mit Lolland-Falster" af Mads Hagen

Det er muligt at købe Mads Hagens "Mit Lolland-Falster" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Byens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Hagen