Bog & idéMads Hansen

Bøger skrevet af Mads Hansen

Læs mere om Mads Hansen
1 produkter
1 produkter
Bag facaden
Bag facadenMads Hansen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Bag facaden

Mere om Mads Hansen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Mads Hansen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bag facaden" udgivet af Forlaget Pressto - "Studier i Camus" udgivet af Philosophia

Bøger skrevet af Mads Hansen

Mads Hansen har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Mads Hansen kommer i et udvalg af formater. Hansens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mads Hansens "Bag facaden"

Hos Bog & idé er "Bag facaden" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Bag facaden" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Pressto.

"Studier i Camus" af Mads Hansen

Hos Bog & idé er "Studier i Camus" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Philosophia, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Hansen