Bog & idéMads Højlyng

Bøger skrevet af Mads Højlyng

Læs mere om Mads Højlyng
1 produkter
1 produkter
Undervis med slides
Undervis med slidesMads Højlyng
79,95 DKK
Paperback
(0)
Undervis med slides

Mere om Mads Højlyng

Hvis du er på jagt efter en bog fra Mads Højlyng, kan du købe et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Højlyngs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undervis med slides" udgivet af Samfundslitteratur - "Undervis med slides" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Mads Højlyng

Du kan bestille to bøger af Mads Højlyng her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Højlyngs bøger fås i forskellige formater. Højlyngs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Samfundslitteratur.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Undervis med slides" af Mads Højlyng

Hos Bog & idé er "Undervis med slides" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Mads Højlyng. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Mads Højlyng "Undervis med slides"

Hos Bog & idé er "Undervis med slides" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Højlyng