Bog & idéMads Holger

Bøger skrevet af Mads Holger

Læs mere om Mads Holger
4 produkter
4 produkter
Alle går rundt og forelsker sig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alle går rundt og forelsker sigMads Holger
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Alle går rundt og forelsker sig
Vorherre bevares
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vorherre bevaresMads Holger
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Vorherre bevares
Bladguld
BOEGERTILSTAERKPRIS
BladguldMads Holger
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Bladguld
Vorherre bevares
Vorherre bevaresMads Holger
129,95 DKK
e-bog
(0)
Vorherre bevares

Mere om Mads Holger

Der er mange bøger af Mads Holger på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Holgers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vorherre bevares" udgivet af mellemgaard - "Bladguld" udgivet af Mellemgaard - "Vorherre bevares" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Bladguld" udgivet af mellemgaard - "Alle går rundt og forelsker sig" udgivet af Bindslev

Bøger af Mads Holger

Mads Holger har fem bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Holgers bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Holger er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vorherre bevares" af Mads Holger

"Vorherre bevares" er til salg som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Vorherre bevares" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.

Mads Holger "Bladguld"

Det er muligt at købe Mads Holgers "Bladguld" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Bladguld" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Holger