Bog & idéMads Jakob Kirkebæk

Bøger skrevet af Mads Jakob Kirkebæk

Læs mere om Mads Jakob Kirkebæk
1 produkter
1 produkter
Danskeren og ...
Danskeren og ...Mads Kirkebæk
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Danskeren og ...

Mere om Mads Jakob Kirkebæk

Mads Jakob Kirkebæk har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Din dansker". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Din dansker" af Mads Jakob Kirkebæk

Det er muligt at købe Mads Jakob Kirkebæks "Din dansker" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Kirkebæk, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Jakob Kirkebæk