Bog & idéMads Kjær Madsen

Bøger skrevet af Mads Kjær Madsen

1 produkter
1 produkter
2. verdenskrig
2. verdenskrigMads Kjær Madsen
309,95 DKK
Hæftet
(0)
2. verdenskrig

Mere om Mads Kjær Madsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Mads Kjær Madsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kjær Madsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stenalderen" udgivet af Gyldendal - "Vikingetiden" udgivet af Gyldendal - "2. verdenskrig " i serien "De store fagbøger" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Mads Kjær Madsen

Der er tre tilgængelige bøger af Mads Kjær Madsen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Kjær Madsen som hæftet. Kjær Madsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Stenalderen" af Mads Kjær Madsen

Det er muligt at købe Mads Kjær Madsens "Stenalderen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Vikingetiden" af Mads Kjær Madsen

Hos Bog & idé er "Vikingetiden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Kjær Madsen