Bog & idéMads Korsgaard

Bøger skrevet af Mads Korsgaard

Læs mere om Mads Korsgaard
1 produkter
1 produkter
Aktivt kreativ
STREAM
Aktivt kreativMads Korsgaard
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Aktivt kreativ

Mere om Mads Korsgaard

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Mads Korsgaard. På listen nedenfor finder du Korsgaards nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skabt af en kunstig intelligens?" udgivet af Samfundslitteratur - "Aktivt kreativ" udgivet af People'sPress - "Aktivt kreativ" udgivet af People'sPress

Mads Korsgaards bøger

Mads Korsgaard har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Mads Korsgaard bøger i samtlige formater. Bøgerne af Korsgaard er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Skabt af en kunstig intelligens?" af Mads Korsgaard

Hos Bog & idé er "Skabt af en kunstig intelligens?" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Mads Korsgaard "Aktivt kreativ"

Det er muligt at købe Mads Korsgaards "Aktivt kreativ" som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Aktivt kreativ" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Korsgaard