Bog & idéMads Kristiansen

Bøger skrevet af Mads Kristiansen

Læs mere om Mads Kristiansen
3 produkter
3 produkter
Resultatbaseret ledelse i den offentlige sektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Resultatbaseret ledelse i den offentlige sektorMads Bøge Kristiansen
224,96 DKK
Hæftet
(1)
Resultatbaseret ledelse i den offentlige sektor
Offentlig styring
Offentlig styringEva Moll Sørensen
489,95 DKK
Hæftet
(1)
Offentlig styring
Organiseringen af den offentlige sektor
Organiseringen af den offentlige sektorBirgitta Gomez Nielsen
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Organiseringen af den offentlige sektor

Mere om Mads Kristiansen

Hvis du mangler en bog af Mads Kristiansen, kan du købe et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kristiansens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Organiseringen af den offentlige sektor" udgivet af HansReitzels - "Organiseringen af den offentlige sektor" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Resultatstyring i den offentlige sektor " i serien "Studier i offentlig ledelse, styring og forvaltning" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Offentlig styring" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal

Mads Kristiansens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Mads Kristiansen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Kristiansens bøger fås i samtlige formater. Mads Kristiansen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Organiseringen af den offentlige sektor" af Mads Kristiansen

Hos Bog & idé er "Organiseringen af den offentlige sektor" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Mads Kristiansen "Organiseringen af den offentlige sektor"

Hos Bog & idé er "Organiseringen af den offentlige sektor" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Statskundskab". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Kristiansen