Bog & idéMads Krogh

Bøger skrevet af Mads Krogh

Læs mere om Mads Krogh
2 produkter
2 produkter
Hiphop i Skandinavien
Hiphop i Skandinavienn a
139,95 DKK
EBOG
(0)
Hiphop i Skandinavien
Kulturteori og kultursociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kulturteori og kultursociologiMartin Zerlang
485,96 DKK
Hæftet
(1)
Kulturteori og kultursociologi

Mere om Mads Krogh

Mads Krogh har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Kroghs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kulturteori og kultursociologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Musik & videnskabsteori" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Mads Krogh

Mads Krogh har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Krogh kommer bare som hæftet. Kroghs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mads Kroghs "Kulturteori og kultursociologi"

"Kulturteori og kultursociologi" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Kroghs serie "Sociologi". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Mads Krogh "Musik & videnskabsteori"

"Musik & videnskabsteori" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Krogh