Bog & idéMads Leth Felsager Jakobsen

Bøger skrevet af Mads Leth Felsager Jakobsen

Læs mere om Mads Leth Felsager Jakobsen
7 produkter
7 produkter
Metoder i statskundskab
Metoder i statskundskabRobert Klemmensen
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Metoder i statskundskab
Økonomiske incitamenter i den offentlige sektor
Økonomiske incitamenter i den offentlige sektorSøren Serritzlew
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Økonomiske incitamenter i den offentlige sektor
Offentlig forvaltning
Offentlig forvaltningSøren Serritzlew
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig forvaltning
Træning af ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Træning af ledelseMads Leth Felsager Jakobsen
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Træning af ledelse
Regelstaten
RegelstatenMads Leth Felsager Jakobsen
289,95 DKK
EBOG
(0)
Regelstaten
Kommunalpolitisk lederskab
Kommunalpolitisk lederskabMads Thau
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunalpolitisk lederskab
Offentlig politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Offentlig politikLine Renate Gustafsson
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig politik

Mere om Mads Leth Felsager Jakobsen

Mads Leth Felsager Jakobsen har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Jakobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kommunalpolitisk lederskab" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Offentlig forvaltning " i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Offentlig politik" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Offentlig politik" udgivet af HansReitzels - "Perspektiver på politik" udgivet af HansReitzels - "Økonomiske incitamenter i den offentlige sektor" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Regelstaten" i serien "Studier i offentlig politik" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Offentlig politik" i serien "Statskundskab" udgivet af HansReitzels - "Regelstaten" i serien "Studier i offentlig politik" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Offentlig forvaltning" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Økonomiske incitamenter i den offentlige sektor" i serien "Statskundskab" udgivet af HansReitzels - "Metoder i statskundskab" udgivet af Hans Reitzels Forlag

Bøger af Mads Leth Felsager Jakobsen

Mads Leth Felsager Jakobsen har 14 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Mads Leth Felsager Jakobsen kan købes i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Jakobsen opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kommunalpolitisk lederskab" af Mads Leth Felsager Jakobsen

Det er muligt at købe Mads Leth Felsager Jakobsens "Kommunalpolitisk lederskab" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Mads Leth Felsager Jakobsen "Metoder i statskundskab"

"Metoder i statskundskab" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Leth Felsager Jakobsen