Bog & idéMads Møller Andersen

Bøger skrevet af Mads Møller Andersen

Læs mere om Mads Møller Andersen
1 produkter
1 produkter
Coaching i perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching i perspektivIrene Oestrich
395,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching i perspektiv

Mere om Mads Møller Andersen

Der findes flere forskellige bøger af Mads Møller Andersen online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Andersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Coaching i perspektiv" udgivet af HansReitzels - "Coaching i perspektiv" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Mads Møller Andersen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Mads Møller Andersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Mads Møller Andersen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Coaching i perspektiv" af Mads Møller Andersen

Det er muligt at købe Mads Møller Andersens "Coaching i perspektiv" som e-bog (pdf-format). Det betyder, at du kan læse "Coaching i perspektiv" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Mads Møller Andersen "Coaching i perspektiv"

"Coaching i perspektiv" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Møller Andersen