Bog & idéMads Nyhus Kirk

Bøger skrevet af Mads Nyhus Kirk

Læs mere om Mads Nyhus Kirk
2 produkter
2 produkter
Rejsen til Hjertesolen
Rejsen til HjertesolenMads Nyhus Kirk
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Rejsen til Hjertesolen
Sequinermut Uummataasamut angalaneq
Sequinermut Uummataasamut angalaneqMads Nyhus Kirk
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Sequinermut Uummataasamut angalaneq

Mere om Mads Nyhus Kirk

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger skrevet af Mads Nyhus Kirk. På listen nedenfor har du Kirks nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sequinermut Uummataasamut angalaneq" udgivet af Jelling - "Rejsen til Hjertesolen" udgivet af Jelling

Mere om Mads Nyhus Kirks bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Mads Nyhus Kirk hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun finde Kirks bøger som indbundet. Bøgerne af Kirk er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Jelling.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sequinermut Uummataasamut angalaneq" af Mads Nyhus Kirk

Det er muligt at købe Mads Nyhus Kirks "Sequinermut Uummataasamut angalaneq" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Jelling, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Rejsen til Hjertesolen" af Mads Nyhus Kirk

Det er muligt at købe Mads Nyhus Kirks "Rejsen til Hjertesolen" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Jelling, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Nyhus Kirk