Bog & idéMads Nyvold

Bøger skrevet af Mads Nyvold

Læs mere om Mads Nyvold
2 produkter
2 produkter
If We Act Now
BOEGERTILSTAERKPRIS
If We Act NowThomas Hebsgaard
269,96 DKK
Indbundet
(0)
If We Act Now
If We Act Now - the surprisingly simple steps we can take to avoid the worst of climate crisis
STREAM
If We Act Now - the surprisingly simple steps we can take to avoid the worst of climate crisisMads Nyvold
119,95 DKK
Lydbog
(0)
If We Act Now - the surprisingly simple steps we can take to avoid the worst of climate crisis

Mere om Mads Nyvold

Mads Nyvold har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Nyvolds nyeste udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Mads Nyvolds bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "If We Act Now" udgivet af zetland - "Hvis vi vil" udgivet af Gads Forlag

Bøger skrevet af Mads Nyvold

Mads Nyvold har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Mads Nyvold bøger i samtlige formater. Nyvolds bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mads Nyvolds "If We Act Now"

"If We Act Now" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er zetland, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Hvis vi vil" af Mads Nyvold

"Hvis vi vil" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Nyvold