Bog & idéMads Øvlisen

Bøger skrevet af Mads Øvlisen

2 produkter
2 produkter
Heartcore
STREAM
HeartcoreMikael R. Lindholm
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Heartcore
Heartcore
HeartcoreMikael R. Lindholm
49,95 DKK
e-bog
(0)
Heartcore

Mere om Mads Øvlisen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger af Mads Øvlisen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Øvlisen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Heartcore" udgivet af Gyldendal Business - "Heartcore" udgivet af Gyldendal Lyd - "Heartcore" udgivet af Gyldendal - "Heartcore" udgivet af Gyldendal Business

Bøger af Mads Øvlisen

Mads Øvlisen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Øvlisens bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Øvlisen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mads Øvlisens "Heartcore"

Det er muligt at købe Mads Øvlisens "Heartcore" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Heartcore" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Mads Øvlisen "Heartcore"

Hos Bog & idé er "Heartcore" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Heartcore" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Lyd.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Øvlisen