Bog & idéMads Ole Dall

Bøger skrevet af Mads Ole Dall

Læs mere om Mads Ole Dall
4 produkter
4 produkter
Frisættende ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Frisættende ledelseMads Ole Dall
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Frisættende ledelse
Frisættende ledelse
Frisættende ledelseMads Ole Dall
179,00 DKK
e-bog
(0)
Frisættende ledelse
Slip anerkendelsen løs!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Slip anerkendelsen løs!Mads Ole Dall
242,96 DKK
Indbundet
(0)
Slip anerkendelsen løs!
Slip anerkendelsen løs!
Slip anerkendelsen løs!Solveig Hansen
129,95 DKK
EBOG
(0)
Slip anerkendelsen løs!

Mere om Mads Ole Dall

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Mads Ole Dall. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Dall.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frisættende ledelse" udgivet af Frydenlund - "Frisættende ledelse" udgivet af Frydenlund - "Slip anerkendelsen løs! " udgivet af Frydenlund

Bøger af Mads Ole Dall

Mads Ole Dall har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan købe Mads Ole Dall bøger i samtlige formater. Dalls bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Frydenlund.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Frisættende ledelse" af Mads Ole Dall

"Frisættende ledelse" er til salg som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Frisættende ledelse" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Mads Ole Dall "Frisættende ledelse"

Det er muligt at købe Mads Ole Dalls "Frisættende ledelse" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Ole Dall