Bog & idéMads P. Sørensen

Bøger skrevet af Mads P. Sørensen

Læs mere om Mads P. Sørensen
4 produkter
4 produkter
Sociologisk teori - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologisk teori - en grundbogMads P. Sørensen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologisk teori - en grundbog
Ulrich Beck - risikosamfundet og det andet moderne
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ulrich Beck - risikosamfundet og det andet moderneMads P. Sørensen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Ulrich Beck - risikosamfundet og det andet moderne
Klassisk og moderne politisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
566,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori
Ulrich Beck
Ulrich BeckMads P. Sørensen
137,95 DKK
EBOG
(0)
Ulrich Beck

Mere om Mads P. Sørensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Mads P. Sørensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra P. Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ulrich Beck" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Den politiske forbruger" udgivet af HansReitzels - "Sociologisk teori - en grundbog" udgivet af Akademisk Forlag - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal - "Ulrich Beck - risikosamfundet og det andet moderne" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Den politiske forbruger" udgivet af Hans Reitzel

Bøger af Mads P. Sørensen

Du kan finde seks bøger af Mads P. Sørensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Mads P. Sørensen bøger i forskellige formater. Bøgerne af P. Sørensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ulrich Beck" af Mads P. Sørensen

Hos Bog & idé er "Ulrich Beck" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Ulrich Beck" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Den politiske forbruger" af Mads P. Sørensen

"Den politiske forbruger" er tilgængelig som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Den politiske forbruger" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads P. Sørensen