Bog & idéMads Quistgaard

Bøger skrevet af Mads Quistgaard

Læs mere om Mads Quistgaard
1 produkter
1 produkter
Psykiatrisk sygepleje
Psykiatrisk sygeplejeMarianne Melau
609,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatrisk sygepleje

Mere om Mads Quistgaard

Du kan kun bestille en enkelt bog af Mads Quistgaard her hos Bog & idé. Det er "Psykiatrisk sygepleje". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Psykiatrisk sygepleje" af Mads Quistgaard

Det er muligt at købe Mads Quistgaards "Psykiatrisk sygepleje" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Quistgaard, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Quistgaard