Bog & idéMads Ravn

Bøger skrevet af Mads Ravn

Læs mere om Mads Ravn
2 produkter
2 produkter
Folkvards Saga
Folkvards SagaThierry Capezzone
269,95 DKK
Hardback
(0)
Folkvards Saga
Tings tale 04
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tings tale 04Karsten Merrald Sørensen
149,36 DKK
Indbundet
(1)
Tings tale 04

Mere om Mads Ravn

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Mads Ravn. På listen nedenfor har du de nyeste af Ravns bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tings tale 03" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Dissemineret sklerose" udgivet af Munksgaard - "Neurologi og neurorehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Dissemineret sklerose" udgivet af Munksgaard - "Neurologi og neurorehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mads Ravn

Du kan bestille fem bøger af Mads Ravn her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Mads Ravn bøger i et udvalg af formater. Mads Ravn bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mads Ravns "Tings tale 03"

"Tings tale 03" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Mads Ravn "Dissemineret sklerose"

"Dissemineret sklerose" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Ravn