Bog & idéMads Runge

Bøger skrevet af Mads Runge

Læs mere om Mads Runge
1 produkter
1 produkter
Nørre Hedegård
Nørre HedegårdMads Runge
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Nørre Hedegård

Mere om Mads Runge

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Mads Runge. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Runge.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "kildehuse 2. Kildehuse II" i serien "Fynske studier" udgivet af Odense Bys Museer - "Nørre Hedegård" i serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter" udgivet af Nordjyllands Historiske Museum¤Jysk Arkæologisk Selskab

Bøger af Mads Runge

Mads Runge har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan finde Mads Runge bøger i flere formater. Runge har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mads Runges "kildehuse 2. Kildehuse II"

"kildehuse 2. Kildehuse II" er til salg som limryg. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Runge, kan du godt glæde dig. Bogen er en del af Runges serie "Fynske studier". Det er Odense Bys Museer, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Nørre Hedegård" af Mads Runge

Det er muligt at købe Mads Runges "Nørre Hedegård" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Runges serie "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter". Det er Nordjyllands Historiske Museum¤Jysk Arkæologisk Selskab, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Runge