Bog & idéMads Storgaard Jensen

Bøger skrevet af Mads Storgaard Jensen

Læs mere om Mads Storgaard Jensen
6 produkter
6 produkter
Mytologier
BOEGERTILSTAERKPRIS
MytologierRoland Barthes
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Mytologier
Berøringer
BerøringerMads Storgaard Jensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Berøringer
At lære livet
At lære livetMads Storgaard Jensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
At lære livet
Som en engel ind i himlen
Som en engel ind i himlenMads Storgaard Jensen
69,00 DKK
e-bog
(0)
Som en engel ind i himlen
Dommedagsfesten
DommedagsfestenMads Storgaard Jensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Dommedagsfesten
Når politik bliver pop
Når politik bliver popMads Storgaard Jensen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Når politik bliver pop

Mere om Mads Storgaard Jensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Mads Storgaard Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Åh, Finland" udgivet af Dansklærerforeningen - "At lære livet" udgivet af Saga - "At lære livet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Som en engel ind i himlen" udgivet af Saga - "Berøringer" udgivet af Saga - "Dommedagsfesten" udgivet af Saga - "Når politik bliver pop" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Dommedagsfesten" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Som en engel ind i himlen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Berøringer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Når politik bliver pop" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Tænk at Grace Kelly eksisterer" udgivet af Gyldendal

Mads Storgaard Jensens bøger

Du kan finde 12 bøger af Mads Storgaard Jensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Jensens bøger kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Jensen skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Åh, Finland" af Mads Storgaard Jensen

Hos Bog & idé er "Åh, Finland" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Dansklærerforeningen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"At lære livet" af Mads Storgaard Jensen

Hos Bog & idé er "At lære livet" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Storgaard Jensen