Bog & idéMads U. Werner

Bøger skrevet af Mads U. Werner

Læs mere om Mads U. Werner
1 produkter
1 produkter
Smerter - 4. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Smerter - 4. udgaveMads U. Werner
629,96 DKK
Hardback
(0)
Smerter - 4. udgave

Mere om Mads U. Werner

Du kan kun købe en enkelt bog af Mads U. Werner her hos Bog & idé. Det er "Smerter - 4. udgave". Den er publiceret af FADL's Forlag på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Smerter - 4. udgave" af Mads U. Werner

Det er muligt at købe Mads U. Werners "Smerter - 4. udgave" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er FADL's Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Werner, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mads U. Werner