Bog & idéMads Vestergaard

Bøger skrevet af Mads Vestergaard

Læs mere om Mads Vestergaard
4 produkter
4 produkter
Fake News
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fake NewsVincent F. Hendricks
179,96 DKK
Hæftet
(6)
Fake News
Fake news
Fake newsVincent F. Hendricks
79,95 DKK
e-bog
(6)
Fake news
Digital totalitarisme
Digital totalitarismeMads Vestergaard
149,95 DKK
EBOG
(3)
Digital totalitarisme
Fake news
STREAM
Fake NewsVincent F. Hendricks
79,95 DKK
Lydbog
(6)
Fake News

Mere om Mads Vestergaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Mads Vestergaard. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Vestergaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Digital totalitarisme" udgivet af Informations Forlag - "Digital totalitarisme" i serien "Debat" udgivet af Informations Forlag - "Fake News" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Fake News" udgivet af Gyldendal - "Metoder til organisationsanalyse + Organisationsanalyse i teori og praksis" udgivet af Hans Reitzel - "Organisationsanalyse i teori og praksis" udgivet af Gyldendal - "Metoder til organisationsanalyse" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mads Vestergaard

Du kan købe syv bøger af Mads Vestergaard her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Vestergaards bøger kommer i flere formater. Vestergaards bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Mads Vestergaards "Digital totalitarisme"

Det er muligt at købe Mads Vestergaards "Digital totalitarisme" som ebog. "Digital totalitarisme" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Informations Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Digital totalitarisme" af Mads Vestergaard

Hos Bog & idé er "Digital totalitarisme" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Vestergaards serie "Debat". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Informations Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Vestergaard