Bog & idéMads Waneck

Bøger skrevet af Mads Waneck

Læs mere om Mads Waneck
1 produkter
1 produkter
Flere sider af penge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Flere sider af pengeGunnar C. Adriansen
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Flere sider af penge

Mere om Mads Waneck

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Mads Waneck. Bogen hedder "Flere sider af penge". Det er Frydenlund, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Flere sider af penge" af Mads Waneck

"Flere sider af penge" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Mads Waneck skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Waneck