Bog & idéMagda Szabó

Bøger skrevet af Magda Szabó

Læs mere om Magda Szabó
3 produkter
3 produkter
Døren
DørenMagda Szabó
299,95 DKK
Hæftet
(5)
Døren
Døren
STREAM
DørenMagda Szabó
129,95 DKK
Lydbog
(5)
Døren
Døren
DørenMagda Szabó
139,95 DKK
EBOG
(5)
Døren

Mere om Magda Szabó

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Magda Szabó. På listen nedenfor finder du Szabós seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Døren" udgivet af People's - "Døren" udgivet af People's - "Døren" udgivet af People'sPress

Bøger skrevet af Magda Szabó

Der er tre tilgængelige udgivelser af Magda Szabó hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Magda Szabó bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Szabó er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Magda Szabós "Døren"

Det er muligt at købe Magda Szabós "Døren" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Døren" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er People's, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Magda Szabó "Døren"

Hos Bog & idé er "Døren" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Døren" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People's.
Detaljer
Fulde navn:
Magda Szabó