Bog & idéMaggie Dallen

Bøger skrevet af Maggie Dallen

Læs mere om Maggie Dallen
1 produkter
1 produkter
The Rogue Debutante
STREAM
The Rogue DebutanteMaggie Dallen
139,95 DKK
Lydbog
(0)
The Rogue Debutante

Mere om Maggie Dallen

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Maggie Dallen. Det er "The Rogue Debutante". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på engelsk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Rogue Debutante" af Maggie Dallen

Det er muligt at købe Maggie Dallens "The Rogue Debutante" som lydbog. Du kan derudover altid have "The Rogue Debutante" af Maggie Dallen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Maggie Dallen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Maggie Dallen