Bog & idéMaggie O´Farrell

Bøger skrevet af Maggie O´Farrell

Læs mere om Maggie O´Farrell
1 produkter
1 produkter
DET RETTE STED
BOEGERTILSTAERKPRIS
DET RETTE STEDMaggie O' Farrell
116,16 DKK
Hardback
(2)
DET RETTE STED

Mere om Maggie O´Farrell

Der er forskellige bøger af Maggie O´Farrell online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af O´Farrells bøger.
Bøgerne fra Maggie O´Farrell kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Hand That First Held Mine" udgivet af Tinder Press - "DET RETTE STED" udgivet af House of Words

Maggie O´Farrells bøger

Du kan købe to bøger af Maggie O´Farrell her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. O´Farrells bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af O´Farrell er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Hand That First Held Mine" af Maggie O´Farrell

Det er muligt at købe Maggie O´Farrells "The Hand That First Held Mine" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Tinder Press.

Maggie O´Farrell "DET RETTE STED"

"DET RETTE STED" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er House of Words, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maggie O´Farrell