Bog & idéMagne Dypedahl

Bøger skrevet af Magne Dypedahl

Læs mere om Magne Dypedahl
4 produkter
4 produkter
Teaching and learning English interculturally
Teaching and learning English interculturallyRagnhild Elisabeth Lund (eds.)
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Teaching and learning English interculturally
Teaching and learning English
Teaching and learning EnglishSarah Hoem Iversen (eds.)
639,95 DKK
Hæftet
(0)
Teaching and learning English
Veien til interkulturell kompetanse
Veien til interkulturell kompetanseMagne Dypedahl
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Veien til interkulturell kompetanse
Introducing English grammar  (3rd ed.)
Introducing English grammar (3rd ed.)Magne Dypedahl
559,95 DKK
Hæftet
(0)
Introducing English grammar (3rd ed.)

Mere om Magne Dypedahl

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Magne Dypedahl. På listen nedenfor finder du de seneste af Dypedahls udgivelser.
Bøgerne fra Magne Dypedahl findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Teaching and learning English" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Teaching and learning English interculturally" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Teaching and learning English" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Veien til interkulturell kompetanse" udgivet af Fagbokforlaget

Bøger skrevet af Magne Dypedahl

Magne Dypedahl har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Dypedahl kommer bare som hæftet. Dypedahls bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Magne Dypedahls "Teaching and learning English"

"Teaching and learning English" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Cappelen Damm akademisk.

"Teaching and learning English interculturally" af Magne Dypedahl

Hos Bog & idé er "Teaching and learning English interculturally" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Magne Dypedahl