Bog & idéMagnus Berg

Bøger skrevet af Magnus Berg

Læs mere om Magnus Berg
1 produkter
1 produkter
Romanen och tattaren : bilden av resandefolket i svensk skönlitteratur 1842 till 2018
Romanen och tattaren : bilden av resandefolket i svensk skönlitteratur 1842 till 2018Magnus Berg
379,95 DKK
Indbundet
(0)
Romanen och tattaren : bilden av resandefolket i svensk skönlitteratur 1842 till 2018

Mere om Magnus Berg

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Magnus Berg. På listen nedenfor finder du de nyeste af Bergs bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Magnus Bergs bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kreditorvern" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Romanen och tattaren : bilden av resandefolket i svensk skönlitteratur 1842 till 2018" udgivet af Carlsson Bokförlag - "How organized labor shaped the origin and structure of the regulatory revolution 1870-2000 " i serien "Politicas ph.d.-serie" udgivet af Politica - "Sommerhuset" udgivet af Drama

Bøger af Magnus Berg

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Magnus Berg hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bergs bøger fås i samtlige formater. Magnus Berg bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Magnus Bergs "Kreditorvern"

Hos Bog & idé er "Kreditorvern" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Magnus Berg "Romanen och tattaren : bilden av resandefolket i svensk skönlitteratur 1842 till 2018"

Det er muligt at købe Magnus Bergs "Romanen och tattaren : bilden av resandefolket i svensk skönlitteratur 1842 till 2018" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Carlsson Bokförlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.
Detaljer
Fulde navn:
Magnus Berg