Bog & idéMagnus Kaslov

Bøger skrevet af Magnus Kaslov

Læs mere om Magnus Kaslov
1 produkter
1 produkter
Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacleAnna Weile Kjær
331,96 DKK
Hardback
(0)
Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle

Mere om Magnus Kaslov

Der er blot én bog af Magnus Kaslov tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle". Den er publiceret af Roulette Russe på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Magnus Kaslovs "Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle"

"Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Roulette Russe, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Magnus Kaslov fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Magnus Kaslov