Bog & idéMagnus Mills

Bøger skrevet af Magnus Mills

Læs mere om Magnus Mills
3 produkter
3 produkter
Tre mand og en konge
STREAM
Tre mand og en kongeMagnus Mills
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Tre mand og en konge
Intet nyt fra Orientekspressen
STREAM
Intet nyt fra OrientekspressenMagnus Mills
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Intet nyt fra Orientekspressen
Sjak nr. 3
STREAM
Sjak nr. 3Magnus Mills
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Sjak nr. 3

Mere om Magnus Mills

Hvis du leder efter en bog fra Magnus Mills, har du et bredt udbud tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Mills.
Bøgerne fra Magnus Mills tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sjak nr. 3" udgivet af Carlsen - "Intet nyt fra Orientekspressen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sjak nr. 3" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tre mand og en konge" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Magnus Mills' bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Magnus Mills hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Mills' bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Mills er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Magnus Mills' "Sjak nr. 3"

Det er muligt at købe Magnus Mills' "Sjak nr. 3" som lydbog cd. Magnus Mills' "Sjak nr. 3" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på und og er udgivet af Carlsen.

Magnus Mills "Intet nyt fra Orientekspressen"

Det er muligt at købe Magnus Mills' "Intet nyt fra Orientekspressen" som lydbog. Fordelen ved at have Magnus Mills' "Intet nyt fra Orientekspressen" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Magnus Mills