Bog & idéMagnus Nilsson

Bøger skrevet af Magnus Nilsson

Læs mere om Magnus Nilsson
1 produkter
1 produkter
The Nordic Cookbook
The Nordic CookbookMagnus Nilsson
399,95 DKK
Indbundet
(0)
The Nordic Cookbook

Mere om Magnus Nilsson

Der er flere bøger fra Magnus Nilsson tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nilssons bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Magnus Nilssons bøger tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Från Nexø till Alakoski" udgivet af Språk och litteraturcentrum, Lunds universitet - "The Nordic Baking Book" udgivet af Phaidon - "The Nordic Cookbook" udgivet af Phaidon

Magnus Nilssons bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Magnus Nilsson hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Magnus Nilsson fås i forskellige formater. Bøgerne af Nilsson er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Från Nexø till Alakoski" af Magnus Nilsson

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Nilsson, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på flere sprog og er publiceret af Språk och litteraturcentrum, Lunds universitet.

Magnus Nilsson "The Nordic Baking Book"

"The Nordic Baking Book" kan købes online som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Phaidon.
Detaljer
Fulde navn:
Magnus Nilsson