Bog & idéMagnus Skovrind Pedersen

Bøger skrevet af Magnus Skovrind Pedersen

Læs mere om Magnus Skovrind Pedersen
2 produkter
2 produkter
Prekarisering uden grænser
Prekarisering uden grænserJulie Rahbæk Møller
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Prekarisering uden grænser
Det danske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det danske samfundHans Thor Andersen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Det danske samfund

Mere om Magnus Skovrind Pedersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Magnus Skovrind Pedersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Prekarisering uden grænser" udgivet af U Press - "Det danske samfund" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Magnus Skovrind Pedersen

Magnus Skovrind Pedersen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Pedersen fås bare som hæftet. Pedersens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Magnus Skovrind Pedersens "Prekarisering uden grænser"

Hos Bog & idé er "Prekarisering uden grænser" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er U Press, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Det danske samfund" af Magnus Skovrind Pedersen

"Det danske samfund" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Pedersens serie "Sociologi". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Magnus Skovrind Pedersen