Bog & idéMagnus Trampe Broch

Bøger skrevet af Magnus Trampe Broch

Læs mere om Magnus Trampe Broch
2 produkter
2 produkter
Mit barn tager ikke stoffer
Mit barn tager ikke stofferLise Mühlhausen
149,95 DKK
Hæftet
(2)
Mit barn tager ikke stoffer
Mit barn tager ikke stoffer
STREAM
Mit barn tager ikke stofferLise Mühlhausen
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Mit barn tager ikke stoffer

Mere om Magnus Trampe Broch

Magnus Trampe Broch har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Brochs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mit barn tager ikke stoffer" udgivet af People's - "Mit barn tager ikke stoffer" udgivet af People’sPress

Bøger af Magnus Trampe Broch

Magnus Trampe Broch har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Magnus Trampe Broch bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Broch er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mit barn tager ikke stoffer" af Magnus Trampe Broch

"Mit barn tager ikke stoffer" er tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Mit barn tager ikke stoffer" af Magnus Trampe Broch med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People's.

"Mit barn tager ikke stoffer" af Magnus Trampe Broch

Hos Bog & idé er "Mit barn tager ikke stoffer" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Magnus Trampe Broch