Bog & idéMagnus Västerbro

Bøger skrevet af Magnus Västerbro

Læs mere om Magnus Västerbro
2 produkter
2 produkter
Tyrannens tid : om Sverige under Karl XII
Tyrannens tid : om Sverige under Karl XIIMagnus Västerbro
219,95 DKK
Paperback
(1)
Tyrannens tid : om Sverige under Karl XII
Den svarta boken : små berättelser om död och förvandling
Den svarta boken : små berättelser om död och förvandlingsmå berättelser om död och förvandling
369,95 DKK
Indbundet
(0)
Den svarta boken : små berättelser om död och förvandling

Mere om Magnus Västerbro

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Magnus Västerbro. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Västerbro.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Tyrannens tid : om Sverige under Karl XII" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Svälten : hungeråren som formade Sverige" udgivet af Albert Bonniers förlag

Magnus Västerbros bøger

Du kan købe to bøger af Magnus Västerbro her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Magnus Västerbro fås i flere forskellige formater. Västerbros bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Albert Bonniers förlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Magnus Västerbros "Tyrannens tid : om Sverige under Karl XII"

Det er muligt at købe Magnus Västerbros "Tyrannens tid : om Sverige under Karl XII" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Albert Bonniers förlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk.

"Svälten : hungeråren som formade Sverige" af Magnus Västerbro

Det er muligt at købe Magnus Västerbros "Svälten : hungeråren som formade Sverige" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Albert Bonniers förlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.
Detaljer
Fulde navn:
Magnus Västerbro