Bog & idéMałgorzata Micherda

Bøger skrevet af Małgorzata Micherda

Læs mere om Małgorzata Micherda
1 produkter
1 produkter
Tajemnica cioci Ruty
Tajemnica cioci RutyMałgorzata Micherda
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Tajemnica cioci Ruty

Mere om Małgorzata Micherda

Małgorzata Micherda har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Tajemnica cioci Ruty". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på pol. "Tajemnica cioci Ruty" er desuden udgivet i serien "Złoczyńcy w uzdrowisku".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tajemnica cioci Ruty" af Małgorzata Micherda

Hos Bog & idé er "Tajemnica cioci Ruty" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Tajemnica cioci Ruty" af Małgorzata Micherda med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Micherdas serie "Złoczyńcy w uzdrowisku". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på pol.

Dette er en også en skøn bog fra Micherda, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Małgorzata Micherda