Bog & idéMai Bakmand

Bøger skrevet af Mai Bakmand

Læs mere om Mai Bakmand
6 produkter
6 produkter
Kick-ass - fra kælder til milliard
Kick-ass - fra kælder til milliardJesper Buch og Mai Bakmand
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Kick-ass - fra kælder til milliard
Ude af denne verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ude af denne verdenMai Bakmand
165,96 DKK
Paperback
(0)
Ude af denne verden
Kick-ass
STREAM
Kick-AssJesper Buch
129,95 DKK
Lydbog
(11)
Kick-Ass
Kick-ass
Kick-AssJesper Buch
139,95 DKK
EBOG
(11)
Kick-Ass
Earth Business
BOEGERTILSTAERKPRIS
Earth BusinessHenrik Lund
165,96 DKK
Paperback
(1)
Earth Business
Ude af denne verden
Ude af denne verdenMai Bakmand
119,95 DKK
EBOG
(0)
Ude af denne verden

Mere om Mai Bakmand

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Mai Bakmand. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bakmands seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Earth Business" udgivet af Grønningen 1 - "Rødgrød med data" udgivet af People’sPress - "Kick-ass - fra kælder til milliard" udgivet af People'sPress

Mere om Mai Bakmands bøger

Du kan købe tre bøger af Mai Bakmand her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Mai Bakmand bøger i forskellige formater. Bakmands bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Earth Business" af Mai Bakmand

"Earth Business" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Grønningen 1, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Mai Bakmand "Rødgrød med data"

"Rødgrød med data" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Mai Bakmand