Bog & idéMai Brit Helgesen

Bøger skrevet af Mai Brit Helgesen

Læs mere om Mai Brit Helgesen
2 produkter
2 produkter
Mobning i børnehaven
Mobning i børnehavenMai Brit Helgesen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Mobning i børnehaven
Barn skaper sted - sted skaper barn
Barn skaper sted - sted skaper barnToril Sverdrup (red.)
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Barn skaper sted - sted skaper barn

Mere om Mai Brit Helgesen

Der findes forskellige bøger skrevet af Mai Brit Helgesen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Helgesens bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Mai Brit Helgesens bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Barn skaper sted - sted skaper barn" udgivet af Fagbokforlaget - "Mobning i børnehaven" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Mai Brit Helgesen

Der er to tilgængelige bøger af Mai Brit Helgesen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Mai Brit Helgesen bøger i udvalgte formater. Helgesens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Barn skaper sted - sted skaper barn" af Mai Brit Helgesen

Det er muligt at købe Mai Brit Helgesens "Barn skaper sted - sted skaper barn" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Fagbokforlaget.

"Mobning i børnehaven" af Mai Brit Helgesen

Det er muligt at købe Mai Brit Helgesens "Mobning i børnehaven" som ebog. Hvis du køber "Mobning i børnehaven" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Mai Brit Helgesen