Bog & idéMai-Britt Herløv Petersen

Bøger skrevet af Mai-Britt Herløv Petersen

Læs mere om Mai-Britt Herløv Petersen
5 produkter
5 produkter
Selvstyrende team
BOEGERTILSTAERKPRIS
Selvstyrende teamMai-Britt Herløv Petersen
342,95 DKK
Hæftet
Selvstyrende team
Pædagogisk ledelse er faglig ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogisk ledelse er faglig ledelseMai-Britt Herløv Petersen
342,95 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogisk ledelse er faglig ledelse
Til undervisningsassistenten
Til undervisningsassistentenSusanne Malmborg Harder
252,95 DKK
EBOG
Til undervisningsassistenten
Distribueret ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Distribueret ledelseMai-Britt Herløv Petersen
207,95 DKK
Hæftet
Distribueret ledelse
Skolen i Morgen. Nr. 4. Januar 2015. 18. årgang. Tema: Ledelse i en målstyret skole
Skolen i Morgen. Nr. 4. Januar 2015. 18. årgang. Tema: Ledelse i en målstyret skoleMai-Britt Herløv Petersen
150,95 DKK
EBOG
Skolen i Morgen. Nr. 4. Januar 2015. 18. årgang. Tema: Ledelse i en målstyret skole

Mere om Mai-Britt Herløv Petersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Mai-Britt Herløv Petersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Herløv Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mellemledelse i skole og dagtilbud" udgivet af Dafolo - "Ledelse af forandring i dagtilbuddets hverdag" udgivet af Dafolo A/S - "Ledelse af skoler og pædagogiske institutioner - er det management?" udgivet af Gyldendals Akademiske Bogklubber - "Distribueret ledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Når krav om inklusion af elever betyder kollaps af mening for lærere" i serien "Kognition & Pædagogik" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Skolen i Morgen. Nr. 4. Januar 2015. 18. årgang. Tema: Ledelse i en målstyret skole" udgivet af Dafolo A/S - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Pædagogisk ledelse er faglig ledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Til undervisningsassistenten - og andre ikke læreruddannede medarbejdere i folkeskolen" udgivet af Dafolo - "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal - "Selvstyrende team" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Mai-Britt Herløv Petersens bøger

Du kan finde 11 bøger af Mai-Britt Herløv Petersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Herløv Petersens bøger kommer i flere formater. Mai-Britt Herløv Petersen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mai-Britt Herløv Petersens "Mellemledelse i skole og dagtilbud"

Hos Bog & idé er "Mellemledelse i skole og dagtilbud" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Ledelse af forandring i dagtilbuddets hverdag" af Mai-Britt Herløv Petersen

Hos Bog & idé er "Ledelse af forandring i dagtilbuddets hverdag" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Mai-Britt Herløv Petersen