Bog & idéMaj-Britt Ajner Chriatiansen

Bøger skrevet af Maj-Britt Ajner Chriatiansen

Læs mere om Maj-Britt Ajner Chriatiansen
1 produkter
1 produkter
Scooter
BOEGERTILSTAERKPRIS
ScooterMaj-Britt Ajner Chriatiansen
197,96 DKK
Hardback
(0)
Scooter

Mere om Maj-Britt Ajner Chriatiansen

Maj-Britt Ajner Chriatiansen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Scooter". Det er Turbine, der har udgivet den på dansk. "Scooter" er desuden en del af serien "#UNGLETLÆST".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Scooter" af Maj-Britt Ajner Chriatiansen

"Scooter" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er en del af serien "#UNGLETLÆST". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Endnu en af Maj-Britt Ajner Chriatiansen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Maj-Britt Ajner Chriatiansen